İçeriğe geç

Kuruçeşme Arenada Kim Var

Kuruçeşme Arena’da kimin konseri var?

Yaza sahne şovlarıyla damga vurmaya hazırlanan Emel Sayın, İbrahim Tatlıses, İzel-Çelik-Ercan, Yıldız Tilbe, Volkan Konak, Hakan Altun, Haluk Levent, Serdar Ortaç, Özcan Deniz, Levent Yüksel, Hande Yener ve Zeynep Bastık Ünlü sanatçılar sahne alacak.

Kuruçeşme konser alanına ne oldu?

2012 yılında etkinliklere kapatılan arena alanı Astaş Holding tarafından satın alındı. Yıkılıp otele dönüştürülmesi planlanıyordu. 2021 yılından bu yana tekrar etkinlik alanı olarak kullanılıyor.

Haluk Levent Kuruçeşme konseri ne zaman?

Poll Production’ın düzenlediği Paraf Kuruçeşme Açık Hava Konserleri, Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Haluk Levent’i 10 Ağustos’ta hayranlarıyla buluşturacak.

Kuruçeşme Açıkhava konserleri ne zaman başlıyor?

– Kapılar 20:00’de açılacak ve etkinlik 21:00’de başlayacak.

Cengiz Kurtoğlu nerede çıkıyor 2024?

Cengiz Kurtoğlu Konseri – İstanbul, Hayal Kahvesi Atakent, 31 Mayıs 2024, 22:00. 🎤31. Mayıs 2024

Kuruçeşme Yıldız Tilbe konseri ne zaman?

Poll Production’ın organize ettiği etkinlikte Yıldız Tilbe, 17 Ekim’de Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde, Boğaz’ın muhteşem manzarası eşliğinde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Kuruçeşme konser salonu kaç kişilik?

Açık hava sineması olarak da kullanılmaktadır. Ortaköy ile Arnavutköy arasındaki sahil yolunda bulunan arena, etkinliğe bağlı olarak 2.500 ila 7.000 kişilik kapasiteye sahiptir ve açık hava sineması olarak da kullanılmaktadır. Ortaköy ile Arnavutköy arasındaki sahil yolunda bulunan arena, etkinliğe bağlı olarak 2.500 ila 7.000 kişilik kapasiteye sahiptir.

Yıldız Tilbe İstanbul’da nerede çıkıyor?

Aşıkların, hüzünlülerin ve yalnızların sesi Yıldız Tilbe, Şek Organizasyon tarafından organize edilen dev konseri 9 Haziran 2024 Pazar günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda verecek.

Kuruçeşme kimin?

Galatasaray Adası veya Kuruçeşme Adası, İstanbul Boğazı’nda Kuruçeşme kıyılarından 165 m uzaklıkta bulunan bir adadır. Galatasaray Spor Kulübü’nün tescilli mülküdür.

Cengiz Kurtoğlu İstanbul’da nerede sahne alıyor?

Etkinlik hakkında. Hayal Kahvesi’nin yeni deneyimi. Cengiz Kurtoğlu Hayal Kahvesi Hilton İstanbul Kozyatağı Premium Sahnesi’nde.

29 Ekim Haluk Levent konseri nerede olacak?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Haluk Levent Kemer’de sahne alacak. 29 Ekim Cuma günü saat 18:30’da Kemer Cumhuriyet Meydanı’ndan meşale alayı düzenlenecek.

Haluk Levent konseri kaç para?

Haluk Levent Konseri 2024 bilet fiyatı ne kadar? Haluk Levent konseri kampanyalı bilet fiyatları 66,70 TL’den başlıyor. Ödemenizi 3D Güvenlik veya BDDK lisanslı iPARA Sigorta kullanarak yapabilirsiniz.

Kuruçeşme konserinde kimler var?

Hande Yener, Serdar Ortaç, MFÖ, Evgeny Grinko, Merve Özbey, Hakan Altun, Mustafa Sandal, Serkan Kaya, Yaşar, Berkay, Koray Avcı, Volkan Konak, Muazzez Ersoy, Haluk Levent, Cengiz Kurtoğlu&Ümit Besen, Demet Akalın, Ajda Pekkan. Bülent Ersoy & Mustafa Keser, Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem, Kibariye & Sakiler, …

Konserde neler yasak?

Konserde yapılmaması gerekenler nelerdir? Konser sırasında fotoğraf veya video çekmeyin. … Konser boyunca sürekli konuşmayın. … Öne geçmek için kendinizi zorlamayın. … Çok fazla alkol almayın. … Konserlerde kapalı alanda sigara içmeyin. … Konser alanına erken gelin. … Konsere gitmeden önce temel ihtiyaçlarınızı karşılayın.

Kuruçeşme oturmalı mı?

Konser ve özel davetler gibi etkinlikler için her zaman ilk akla gelen yerlerden biridir. Turkcell Kuruçeşme Arena geniş bir sahne ve konser alanına sahiptir. Tamamen açık alanda konserlerin konseptine göre ayakta ve oturmalı bilet satışı yapılmaktadır.

Harbiye Açıkhava konserlerinde kimler var?

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava SahnesiSimge. Ekim – 03. Konser. Biletinizi alın. Ekim – 04. Konser. Biletinizi alın. Destansı Bir Senfoni ve Mustafa Sandal. Ekim – 07. Konser. Biletinizi alın. Ekim – 31. Konser. Biletinizi alın. Ekim – 02. Konser. BİLETİNİZİ ALIN.

Ebru Yaşar nerede sahne alıyor 2024?

2 Ekim 2024. Huxley’s New World. Berlin. 5 Ekim 2024. Halk konseri. İstanbul, 11 Ekim 2024. Düğün. Marriot Hotel Ankara. 14 Ekim 2024. Halk konseri. Diyarbakır. 16 Kasım 2024. Halk konseri. Ankara, 23 Kasım 2024. Akşam yemeği galası. Konya.

Cengiz Kurtoğlu İstanbul’da nerede sahne alıyor?

Etkinlik hakkında. Hayal Kahvesi’nin yeni deneyimi. Cengiz Kurtoğlu Hayal Kahvesi Hilton İstanbul Kozyatağı Premium Sahnesi’nde.

Mabel Matiz Antalya konseri ne zaman 2024?

📍Antalya Açık Hava / Antalya. 📆 31 Temmuz – 1 Ağustos 2024.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Evi Olan Escort